REKRY

Avoimet työpaikat

Palkkaamme 50 uutta työntekijää!

Valmistamme muun muassa minitaloja ja erilaisia pientilaratkaisuja, kuten lämmitettäviä wc-tiloja. Lisäksi olemme tulleet tunnetuksi valmistamistamme YKI-, Kaisla- ja Ideal -veneistä sekä peräkärryjen kuomuista.

Palkkaamme tänä vuonna 30 uutta työntekijää ja ensi vuoden puolella vielä ainakin 20 lisää. Kaiken kaikkiaan olemme investoineet viime aikoina yli kaksi miljoonaa euroa tuotekehitykseen ja tuotantoon. Panostamme myös jatkuvasti prosessien kehittämiseen, johtamiseen, työhyvinvointiin, työvälineisiin, tuotekehitykseen ja laatuun.

Etsimme tekijöitä minitalojen ja lujitemuovituotteiden tuotantoihin muun muassa elementtivalmistukseen, moduulien kokoonpano- ja viimeistelytöihin, laminointiin sekä monipuolisesti erilaisiin muihinkin tehtäviin. Lisäksi tarvitsemme muun muassa puuseppiä, sähkömiehiä ja muita rakennusalan ammattilaisia. Kaiken takana on tuotteittemme kysynnän voimakas nousu ja tavoitteena on jopa viisinkertaistaa liikevaihtomme muutaman vuoden kuluessa.

Valmistimme viime vuonna noin 600 soutuvenettä ja aiomme nostaa tuotantomme tänä vuonna jo 1 500 veneeseen. Sen jälkeen tavoitteemme on 3 000 soutuveneessä, joihin lukeutuvat myös tuotevalikoimassamme olevat kanootit sekä soutuveneiden ja kanoottien yhdistelmät, venekanootit eli venootit.

Meidän palkkalistoilla on tällä hetkellä noin 20 työntekijää ja yhtiön liikevaihto oli viime vuonna lähes 1,5 miljoonaa euroa.

Työt tehdään sisätiloissa lämpimässä hallissa, jossa hyvässä porukassa läppä lentää ja rokki soi! Sinun ei tarvitse olla valmis osaaja, etkä tarvitse tutkintoa tai ammattia päästäksesi meille töihin. Meillä on kisällikoulutus ja riittää että asenteesi on kunnossa.

Kysy lisätietoja:
Pia Quiroz
050 351 2885
pia.quiroz@y-tiimi.fi

Osana uusien työntekijöiden hakua käynnistämme elokuussa Suomen Ammattiakatemia Oy:n toteuttaman koulutuksen, jonne haku on juuri käynnistynyt. Katso lisää alta:

Koulutamme uusia työntekijöitä!

Sinustako tuotannon osaaja Y-Tiimi Oy:n Oulun Ylikiimingin tehtaalle?

Suomen Ammattiakatemia Oy toteuttaa 5.9.2022 – 25.1.2023 90 päivän mittaisen Tuotannon osaaja RekryKoulutuksen Y-Tiimi Oy:n Oulun Ylikiimingin tehtaalle. Koulutus järjestetään yhdessä KSAK Oy:n, Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen, TE-toimiston ja Y-Tiimi Oy:n kanssa.

Y-Tiimi Oy on monipuolisiin ja kilpailukykyisiin lujitemuovituotteisiin ja tilaratkaisuihin keskittyvä yritys Oulun Ylikiimingissä. Yritys tarvitsee uusia osaajia elementtirakentamiseen ja pientalojen moduulituotantoon sekä Suomen suosituimpien venebrändien valmistukseen. Koulutuksen tavoitteena on työllistää Y-Tiimi Oy:lle 10 uutta työntekijää minitalojen ja lujitemuovituotteiden tuotantoihin mm seuraaviin tehtäviin elementtivalmistukseen, moduulien kokoonpano- ja viimeistelytöihin, laminointiin sekä monipuolisesti erilaisiin tehtäviin.

Hyväksytysti koulutuksen suorittaneet opiskelijat työllistyvät yritykseen tuotannon työntekijän tehtäviin. Uutena työntekijänä olet soveltuva tehdastyöhön, omaat perustyötaidot, pystyt sujuvasti työskentelemään useassa tuotantovaiheessa sekä työskentelet tehokkaasti laatu toimintansa keskiössä.

Koulutuksen infotilaisuus pidetään www.te-live.fi -kanavalla 7.6.2022 klo 13. Info tallennetaan ja se on katsottavissa myös myöhemmin.

Koulutukseen haku on kaksivaiheinen. Sinun tulee täyttää TE-toimiston hakulomake

https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/706627

Kysy lisätietoja
Pia Quiroz
050 351 2885
pia.quiroz@y-tiimi.fi