SOUTUVENEET.FI VERKKOKAUPPA ON AVATTU!

tilaratkaisut

WC:T ja KÄYMÄLÄT

WC:n / Käymälän koko ja varustus tehdään asiakkaan toivomusten mukaisesti. Perussähköistykseen kuuluu lämmitys ja valaistus.

Kuvien mallikäymälä on tehty 30 mm lasikuitupintaisesta elementistä, jossa on Finnfoam-eriste. Varustuksena on kuivikekäymälä, paperitelineet ja käsienpesupiste.

Taukotilat

Valmistamme taukotilat asiakkaan toiveiden mukaisesti, niin mitoituksen kuin varustelutasonkin osalta. Vaikka tilat valmistetaankin mittatilaustyönä, pysyy hintataso kuitenkin edullisena oman elementtivalmistuksen myötä.

Olemme kehitelleet elementtiratkaisun, joissa hyödynnetään erikoisosaamistamme ruisku-uretaanista ja polyurea pinnoituksista.

Ruisku-uretaanilla saadaan saumattomia ja koko rakenteen jäykistäviä ratkaisuja. Polyurealla saadaan kovaakin kulutusta kestäviä pintoja.

Valmistamme erikokoisia taukotiloja käyttötarpeen mukaan.

Metsureille, poromiehille, urakoitsijoille ym. on tarjolla yhden – kahden hengen tiloja, joissa on tarvikkeille, polttoaineille ja moottorisahoille erillinen ulkopuolelta avattava tila. Hajut eivät pääse taukotilan puolelle. Taukotila on mahdollista nostaa peräkärryn tai moottorikelkan reen päälle, joten sen saa kuljetettua lähelle työpistettä. Tarvittaessa taukotilan saa kiinteästi asennettuna peräkärryalustalle. Taukotilan penkki on levitettävissä sängyksi.
Isommat taukotilat tehdään henkilömäärän ja varustelutason mukaan. Tarvittaessa voidaan tehdä siirrettäväksi.
Lisävarusteena valmistamme erikokoisia kellukeponttooneja, jolloin taukotilaa voi tarvittaessa käyttää vesilläkin.

Esimerkkipiirrustus 4 hengen taukotilasta, jossa kuivikekäymälä.

piharakennukset
ja mökit